Online zwangerschapscursus - Goed voorbereid en ontspannen je bevalling in

Beval met vertrouwen, ontspanning en met regie. Zodat je met trots kunt terugkijken, ook wanneer het anders loopt.Online zwangerschapscursus - Goed voorbe...

M.

Ik ben thuis in bad bevallen van onze dochter. Wij hebben je online cursus gevolgd. Ik heb er ontzettend veel aan gehad en kon me daadwerkelijk goed ontspannen. Ik wist precies in welke fase mijn lichaam was. In iets minder dan 5u was ze er en we kijken erg positief terug. Dankjewel voor je tips!

L.

Ik moest ineens aan je denken. Vanmiddag is na lang wachten eindelijk onze dochter geboren. Hoewel het totaal anders is gelopen dan de wens was (inleiding en uiteindelijk keizersnede) hebben wij ontzettend veel gehad aan je cursus. Heel erg bedankt! Tot het eind heb ik zelf zonder pijnstilling de weeën opgevangen en samen met m'n partner was ik echt een team door al je tips en tricks. Heel fijn! We kregen zelfs complimenten vanuit het ziekenhuis, dus die kunnen zo door naar jou haha. Nogmaals dank!

Z.

Nog vol adrenaline van deze nacht... Om 3u is ... geboren en jij was er een klein beetje bij. Het ging zo snel dat mijn moeder en verloskundige er nog niet eens waren toen ik al kon persen (ze waren wel op tijd voor de geboorte). Je cursus heeft me zoveel vertrouwen gegeven dat ik geen moment getwijfeld heb of ik het wel kon, zelfs alleen! Ik wist wat ik kon verwachten en dat ik alleen maar mijn lijf hoefde te volgen. Wat een wereld van verschil met mijn eerste, traumatische bevalling en wat ging het goed! Hands off bevallen en zelf mijn kindje kunnen opvangen! Precies zoals ik het graag wilde. Ik ben je eeuwig dankbaar voor je uitleg, positiviteit en vertrouwen dat je hebt kunnen overbrengen. Bedankt!