The Ultimate Mom Guide

De enige complete cursus voor meer vertrouwen en ontspanning in het moederschap. Voor een goede start van jullie samen.The Ultimate Mom Guide

Elke, dochter 6 weken

Ik vind TUMG fantastisch! Het neemt vele onzekerheden weg en biedt zoveel tips. Ik ben redelijk perfectionistisch aangelegd waardoor ik alles goed wil doen als mama en snel onzeker ben “doe ik wel alles goed.. wat is het beste is voor mijn kindje”. TUMG heeft me al zo goed op weg geholpen. Ook zaken waarvan ik eerst dacht ze niet nodig te hebben, heb ik al kunnen gebruiken. Als je dan toch nog ergens mee zit zijn de groepen met mama’s met kindjes van ongeveer dezelfde leeftijd een enorme hulp.

Mirjam, dochter 18 weken

TUMG is een fijne ondersteuning in de eerste, toch wel onzekere, tijd als nieuwe moeder. Er komt zoveel op je af en je krijgt tijdens de zwangerschap veel begeleiding, maar na de kraamweek eigenlijk niets meer. Dat is zo’n gemiste kans. TUMG geeft op een toegankelijke manier een zetje in de rug! Met TUMG heb ik tips gekregen waar niemand mij nog op had gewezen. Vooral de filmpjes van experts zijn heel nuttig en fijn!

Susan, dochter 1,5 jaar en zoon 10 weken

Ik zou TUMG zeker aanraden! Ik heb nu een tweede kindje gekregen, dus een deel van de informatie is al bekend voor me, maar toch is het fijn om ook nu even bewust bezig te zijn met de babytijd en herkenning te lezen in veel situaties. Ik had deze app wel willen hebben in de tijd van mn eerste kindje. We hebben heel veel moeten zoeken, omdat zij veel huilde. Als ik toen deze cursus gehad had, had ik me misschien wat minder onzeker gevoeld.

Sophie, zoon 14 weken

TUMG geeft me herkenning en vertrouwen. Mijn zoontje was een hele onrustige baby en de cursus gaf mij veel bevestiging dat we echt niet de enige waren met deze struggles én veel goede tips om ermee om te gaan. En ook fijn om te leren waar je nog meer terecht kan voor hulp als de adviezen van het Consultatiebureau niet helpen of niet goed voelen voor je.